Pannoc

  • pannoc pannocort
  • pannoc lubrilan
  • pannoc topiderm
  • pannoc productoverzicht

Pannoc NV is een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op ontwikkeling, fabricatie, verpakking en verkoop van geneesmiddelen, medische hulpstoffen en cosmetica onder/in de vorm van crèmes, zalven, gels, lotions en oplossingen. Hun belangrijkste opdracht is toegevoegde waarde te creëren door het ontwikkelen van dermatologische producten geschikt voor uitwendig gebruik. Ze vertrekken hiervoor van grondstoffen die het stadium van screening en toxicologisch onderzoek reeds gepasseerd zijn. Hiermee doen ze verder ontwikkelingswerk in specifieke niches, waardoor het R&D-faalrisico en de bijhorende kosten dalen. Je vindt hun producten in de apotheek terug. Ze zijn ook toeleverancier van operatiekwartieren in ziekenhuizen.

De familie van Topiderm is een zeer uitgebreid gamma. Met de introductie van deze reeks positioneerde Pannoc zich concreet voor een bepaalde doelgroep. En samen met Phobos & Actor werd de juiste look hiervoor gerealiseerd. Strak, eenvoudig en duidelijk: net dat waar de producten van Pannoc voor staan.

In navolging van de Topiderm-reeks, werd het zusje Lubrilan gecreëerd. De verpakkingen liggen in dezelfde lijn om duidelijk de bestaande huisstijl van Pannoc door te trekken. Er werd geopteerd om de verschillende reeksen door middel van kleurgebruik en lettertypes te onderscheiden.

Ten slotte hebben ze bij Pannoc een oplossing voor het verhelpen van lastige insectenbeten en ongewenste zonnebrand, genaamd Pannocort. Om dit in de kijker te zetten crëerden we een opvallende display om extra aandacht te trekken bij de apotheker.

Meer Verpakkingen en specials