VBS-irrigatie

  • VBS doosje

VBS laat water vloeien daar waar het nodig is. VBS is namelijk gespecialiseerd in irrigatiesystemen voor sport- en recreatiedomeinen.

Voor VBS is elk project uniek. Door een intense projectbegeleiding willen ze telkens tot de optimale oplossing voor elke klant komen.

Het 20-jarige bestaan van het bedrijf wilde VBS graag samen met zijn klanten vieren. Om de klanten op een originele manier hiervan op de hoogte te brengen, zag de jaarlijkse nieuwjaarskaart van VBS er dat jaar lichtjes anders uit. Naast de gebruikelijke manier van gelukwensen, was de kaart ook een uitnodiging om het 20-jarig bestaan van VBS samen te vieren.

Naar aanleiding van de lancering van het nieuwe concept ‘sleufloos werken’, ontwierp Phobos & Actor bovenstaande informatiebox. Een direct mailing met een aparte vorm en opvallende kleuren. Eéntje dat opvalt in je brievenbus en je niet zomaar in de vuilbak kiepert. Binnenin de informatiebox is er ruimte voor eventuele catalogi, brieven, folders, … De informatiebox is zo ontworpen dat hij ook bruikbaar is voor de toekomstige direct mailings van VBS.